Érkezik a Loewe One tv széria – nincs megújulás

A 40 és 55 hüvelykes modellek magukon hordozzák a márka megismert stílusjegyeit, de továbbra is nagyon túlárazottnak tűnnek.

Hirdetés

A luxuskategóriás termékeiről ismert patinás német tévégyártó, a Loewe néhány évvel ezelőtt komoly bajba került. A vállalat végül megmenekült a csődtől, amihez kellett a Hisense hathatós segítsége is, és ez többek között azzal járt, hogy az új szériákba már a kínai cég által gyártott panelek kerülnek. Ezzel párhuzamosan azt is belebegtették, hogy a vállalat komoly megújulás előtt áll, és a jövőben nagyobb figyelmet fordítanak majd a kedvezőbb árú modellekre is, hiszen korábban a cég kínálatában csak kifejezetten drága készülékek kaptak helyet.

Loewe One
Loewe One [+]

A Loewe most bejelentette, hogy megkezdi az új One tv szériájának forgalmazását Európában, de elnézve a specifikációkat, és az árakat, a beígért megújulásnak nem sok nyomát látni. A 40 hüvelykes változatért ugyanis 900 eurót kérnek el, ami ahhoz képest, hogy egy Full HD felbontású készülékről van szó, elég komoly összegnek tűnik. Ennyi pénzért ugyanis már bőven adnak kifejezetten nagy tudású Ultra HD modelleket is a vetélytársak. Természetesen az okostévé rendszer ebből sem hiányzik, és a hangrendszer a szokásoknak megfelelően kicsit erőteljesebb (2x20 watt) a megszokottnál, viszont a Direct LED helyett be kell érni Edge LED háttérvilágítással. Az 55 hüvelykes változat annyiban különbözik tőle, hogy ez már képes az Ultra HD felbontás megjelenítésére, viszont az ára is combosabb, hiszen 1800 euróba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés