Pazar térhangzással kecsegtet az LG új hangprojektora

A vállalat bemutatta a második generációs Atmos támogatású soundbarját, amely rendelkezik beépített Chromecasttel, és hanggal is vezérelhető.

Az LG bejelentette, hogy elkészült a második generációs, Dolby Atmos objektumalapú hangszabványt támogató hangprojektorával. Az SK10Y típusjelzésű modellt a tavaly debütált SJ9 utódjának szánják, amely a cég állítása szerint rendkívül sikeres volt.

LG SK10Y
LG SK10Y [+]

A két függőleges hangszóróval és különálló mélynyomóval ellátott 5.1.2 csatornás SK10Y maximális névleges kimeneti teljesítménye 550 watt. A termék megkapta a Meridian Audio által kifejlesztett "Bass and Space" és "Height Elevation" fantázianevű technológiákat, amelyek tiszta mély és magas hangokat szavatolnak, legalábbis elméletben. A vállalat szerint képes a tökéletes térhatású hangzás megteremtésére azzal, hogy kihasználja a hangok visszaverődését a falakról.

A termék rendelkezik beépített Chromecasttel, tehát vezeték nélkül átküldhetőek rá a kompatibilis eszközökről a különféle tartalmak. Emellett támogatja az "OK, Google" funkció használatát is, ami azt jelenti, hogy hanggal, tehát parancsszavak kiadásával is vezérelhető. Az ár és a megjelenés pontos dátuma egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés