Hirdetés

Nem hagyja új monitor nélkül az ünnepeket az LG

A 32QK500-W méretes ugyan, de másban nem kínál kiemelkedőt, mondjuk a cég nem is kér annyira sok pénzt érte.

Az LG egy méretesnek mondható monitorral köszönti az ünnepeket. A 32QK500-W jelölésű újdonság igazából tipikus kijelzőnek mondható, nem ívelt a képernyője, illetve a 16:9 képaránya is átlagosnak számít.

Hirdetés

A 31,5 hüvelykes, 2560x1440 pixelt kirajzoló kijelzőn a felhasznált, NTSC színteret 72%-ban lefedő, 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes IPS panel miatt 178 fokos betekintési szögek várhatók, a tipikus fénysűrűség pedig 300 cd/m². Ezt az 1000:1 statikus kontrasztarány egészíti ki, míg a szürkéből-szürkébe történő váltás válaszideje 8 ezredmásodperc lesz.

A monitor rendelkezik két HDMI, egy DisplayPort és egy mini DisplayPort bemenettel, illetve egy 3,5 mm-es jack kimenettel, továbbá falra is szerelhető egy 100 x 100 mm-es VESA állvánnyal.


[+]

A termék a játékosokra is gondol, így kapott késleltetést csökkentő Dynamic Action Sync szolgáltatást, de ott van még a sötét részek fényerejét növelő Black Stabilizer, illetve egy célkereszt is kérhető, ha erre lenne igény. A rendszer az AMD FreeSync technológiát támogatja, méghozzá 75 Hz-es maximális frissítési frekvencia erejéig, de az alsó határ nem derült ki.

Az LG 32QK500-W szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára pedig 350 dollár lesz, ami a képességeit tekintve nem vészes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés