Hirdetés

Lézerrel vezérelt egérmutató Trust-köntösben

A legkülönfélébb külső perifériákat gyártó Trust újabb taggal bővítette bőségesnek mondható mutatóeszköz-választékát. A Trust Wireless Laser Mouse MI-7200L a cég első lézeroptikával felszerelt vezeték nélküli egere, mely a precíz érzékelőrendszernek köszönhetően 1200 dpi-s felbontást nyújt gyakorlatilag bármilyen felületen történő használat mellett. A lézeres letapogatás a pontosság mellett energiatakarékos üzemmel is kecsegtet, mely egy vezeték nélküli egységnél különösen lényeges tényező lehet.

A szimmetrikus – tehát jobb és balkezesek által egyaránt használható – mutatóeszközt modern és ergonomikus kivitel jellemzi, a kényelmes fogást a gumival borított felső rész biztosítja. A lézeres egér tartója, mely a vevőkészüléket és az akkumulátor töltőjét is magában foglalja, PS/2- vagy USB-porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, az MI-7200L a vevőegység két méteres körzetében használható. A görgőben látható jelzőfény figyelmezteti a felhasználót, ha az akkumulátorok töltésre szorulnak.

A Trust Wireless Laser Mouse MI-7200L vezeték nélküli lézeres egér csomagjában két újratölthető AA NiMH akkumulátor, egy hálózati adapter, egy szoftvert (mellyel az eszköz gombjai és görgetőkereke külön programozható) és illesztőprogramokat tartalmazó CD-ROM lemez és egy többnyelvű használati útmutató található.

Az új Trust lézeres egér május közepén kerül az üzletekbe, javasolt fogyasztói ára 11 995 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés