Hirdetés

Lézeres egerekkel jelentkezik a Microsoft

A Razer és a Logitech nyomában a Microsoft sem akar lemaradni, a hírek szerint szeptember elején-közepén lézeres egerek egy családját bocsátja útjára. Az új modellek optikai érzékelője 1000 dpi felbontás mellett másodpercenként 6000 képet elemez, így a gyártó szerint játékosok számára is kielégítően pontos pozícionálást biztosít.


Laser Mouse 6000 és Wireless Laser Mouse 6000 - forrás: GameZone

Az új termékcsalád legnagyobb (és 49 eurós árával legdrágább) tagja a Wireless Laser Mouse 6000. A jobbkezesek számára tervezett egér négy gombbal és egy oldalirányú szkrollozást is lehetővé tevő görgővel rendelkezik.


Wireless Notebook Laser Mouse 6000 - forrás: GameZone

Hasonlóan modern vonalvezetésű a Wireless Notebook Laser Mouse 6000, ám ennek csak egy plusz gombja van, görgőjével pedig csak le és föl lehet lapozni. A noteszgépek mellé szánt eszköz USB-s vevőegysége használaton kívül az egér aljába pattintható. A harmadik újdonság egyszerűen csak Laser Mouse 6000 névre hallgat; ez egy vezetékes példány, a notebook-változathoz hasonlóan szimmetrikus kialakítású, és ára is megegyezik azzal: 39 euró.


Wireless Laser Desktop 6000 - forrás: GameZone

A Microsoft egy billentyűzet-egér szettet is piacra dob; a Wireless Laser Desktop 6000 nevű csomagban a Wireless Optical Desktop 5000-ből ismert klaviatúra ezüstszürke változata, valamint az új Wireless Laser Mouse 6000 kap helyet. A duó ajánlott ára 79 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés