Hirdetés

Két Ryzen Z-s modellel is bővíti a Yoga családot a Lenovo

A Yoga 7 és Yoga AIO 7 saját kategóriájának csúcsát kívánja képviselni.

A tegnapi napon írtunk az új Lenovo Yoga noteszgépek seregéről, de ezek mellé érkezett még pár újdonság. A mobil vonallal kezdve a 14 hüvelykes, akár 2,8K felbontású, Dolby Visionnel felvértezett OLED érintőképernyővel szerelt Yoga 7 egy 2-az-1-ben kialakítású megoldás, amely az AMD Ryzen 6000-es rendszerchipjeit állítja hadrendbe, és négysugárzós Dolby Atmos hangrendszerrel érkezik.


[+]

A Rapid Charge Express technológiás gyorstöltéssel közeli barátságot ápoló noteszgéphez lehet kérni Active Pen érintőceruzát, és videohívásink során a zajszűrés nyújtotta előnyöket élvezhetjük.

Asztali szintre nyergelve a vállalat egy kifejezetten szemrevaló egybegépről is lerántotta a leplet, ami a Yoga AIO 7 kurrens változata. A konfiguráció 27 hüvelykes, 4K-s IPS kijelzője 95 százalékban tudja meghódítani a DCI-P3 színteret, és nem csak 90 fokban forgatható el, hanem a dőlésszöge, no meg a magassága úgyszintén szabályozható. A rendszer alapját az AMD Ryzen 6000-es központi egységek képezik, és amennyiben szükségünk van picit komolyabb grafikus teljesítményre, AMD Radeon RX6600M GPU-ig nyújtózkodhatunk.


[+]

A passzív radiátor dizájnú JBL hangszórók párosa 5 wattos, és az ízléses küllemű asztali PC monitorára vezeték nélkül küldhetjük át okostelefonunk képernyőjének tartalmát. Ha mobilunkat Type-C segítségével kapcsoljuk az AIO 7-eshez, akkor mindkét eszközt vezérelhetjük billentyűzettel és egérrel, sőt, egyúttal a telepek töltését is letudjuk a manőverrel, de arról sajnos még nincs adat, hogy cikkünk tárgyai mikor, illetve mennyiért lesznek elérhetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés