Hirdetés

Lenovo monitor érkezik a játékosok igényeire szabva

Hirdetés

A Lenovo is vágyhat egy kis szeletre a gamer monitorok piacából, ugyanis a legújabb Y27g típusú kijelzőjüket pontosan erre a piacra szánják. Ennek kiszolgálása érdekében egy 27 hüvelyk képátlójú, 1920x1080 képpont felbontású, 144 hertzes, nagy betekintési szöget (178/178 fok) kínáló ívelt (1800R) panelre esett a választásuk, ami nagy valószínűséggel a Samsungtól származik (egészen pontosan SVA típusú).


[+]

Mindezt megfejelték az NVIDIA G-Sync technológiával is a folyamatosabb megjelenítés érdekében, de ebből kifolyólag valószínűleg csak DisplayPorton keresztül lehet rá jelet továbbítani, HDMI egyáltalán nem lesz rajta. A USB 3.0-s portokat viszont nem hagyták le, ebből négyet is pakoltak rá, illetve fejhallgató kimenettel, sőt fejhallgató akasztóval is ellátják. Az állványra is odafigyeltek, így lehetővé teszi a minden irányban állíthatóságot.

A Lenovo Y27g várhatóan júniusban érkezik 549 dolláros áron, és előreláthatólag lesz belőle egy Razer néven futó, Chroma világítással szerelt kiadás, amiért 599 dollárt kell majd fizetni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés