Hirdetés

Lelőtte a StoreMI szolgáltatást az AMD

A szoftver persze használható tovább, de terméktámogatást nem kap. A vállalat egy jobb megoldást fejleszt helyette.

Az AMD még a 2018-as esztendő elején jelentette be, hogy partneri szerződést kötöttek az Enmotus néven ismert céggel, így a FuzeDrive szoftverükre felhúztak egy StoreMI szolgáltatást. Ez tulajdonképpen az AMD által kiadott és karbantartott verziója az alapprogramnak.

Hirdetés

A vállalat ugyanakkor megszüntette a StoreMI szolgáltatást. Az érintett felhasználók használhatják tovább a szoftvert, a licenceket nem fogják deaktiválni, de terméktámogatást már nem kapnak hozzá. Amennyiben utóbbira szükség lenne, akkor az Enmotus FuzeDrive ugyanarra képes, így erre nyugodtan át lehet váltani, az alapszoftver ugyanis gyári támogatást élvez.

Az AMD a döntését azzal indokolja, hogy ebben a negyedévben be fognak mutatni egy saját fejlesztésű megoldást, amely kiváltja a StoreMI-t. Erről a fejlesztésről azonban még nincs semmilyen információ.

Kiegészítés: A hír megjelenését követően az AMD pontosította számunkra a váltással kapcsolatos adatokat, így egy átmeneti időszakig az Enmotus biztosítja a StoreMI terméktámogatását. Ez május 15-ig tart, és ha egy ügyfél ragaszkodik a szoftverhez, akkor kedvezményesen vásárolhat licencet a Enmotus FuzeDrive-hoz.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés