Legion alaplapok a Lenovótól?

Mármint nem notebookba valók: a kínai cég állítólag asztali gépekbe szánt termékeket dobna piacra ezzel a márkanévvel.

Hirdetés

Egy, a kínai Weibón megosztott információ szerint a Lenovo arra készül, hogy a notebookoknál bejáratott Legion márkanevet felhasználva asztali gépekbe szánt alaplapokat dobjon piacra. A minden bizonnyal a játékosokat megcélzó termékek többek között az Intel Comet Lake-S processzoraival együtt jelenhetnének meg.


(forrás: Weibo)

Az meg nem erősített információk és képek alapján 300-as és 400-as lapkakészletre épülő modellekre számíthatunk, 8+2 fázisú tápellátással, négy DIMM foglalattal és az M.2 slotokhoz passzoló hűtőbordákkal. A VRM részleg az információk szerint a NCP81228MNTXG-1-GP vezérlőből és a PK6H6BA-GP/PK650BA-GP MOS párból áll.

Természetesen mivel pletykáról van szó, a fentiek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, de az is igaz, hogy a Lenovónak nem kerülnek nagy erőfeszítésébe mindezt meglépni, hiszen a világ legnagyobb számítógépgyártója nemcsak noteszgépekkel foglalkozik, hanem asztali PC-ket is kínál, ráadásul azon belül is rendelkezik Legion verziókkal, még ha nálunk ezek nem is annyira ismertek.

Előzmények

Hirdetés