Külső tévétuner Mac rendszerekhez

Hirdetés

Március közepén kerül az üzletekbe a Miglia Technology Macintosh számítógépekhez használható külső tévétunere. Az USB 2.0 interfésszel ellátott EvolutionTV PAL és NTSC szabványú tévéadások vételére képes, de kompozit és S-Video bemenetének köszönhetően – az efféle termékeknél megszokott módon – más forrásokból származó videojelek átalakításában is közreműködik.

Az elegáns alumíniumházban helyet foglaló elektronika érdekessége, hogy hardveresen támogatja a tévéműsorok, videók MPEG-1/2 (.mpg), MPEG-4 (.mp4), illetve DivX (.avi) tömörítését. MPEG-4 kódolású, mp4 konténerbe mentett anyagok közvetlenül szerkeszthetők az Apple iMovie 5 alkalmazásával, de az eszköz az előre programozott felvétel esetében is együttműködik a Mac OS alatt megszokott szoftverekkel: a rögzítés kívánt ideje akár az iCal naptárban is beállítható. A készülék legfeljebb 48 kHz mintavételezésű sztereó hangot kezel.

Az EvolutionTV javasolt kiskereskedelmi ára nettó 209 euró. A gyártó legalább 800 MHz-es G4 processzort és Mac OS X 10.3.x operációs rendszert ajánl használatához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés