Külső 52x-es CD-író az Iomegától

Hirdetés

Az eszköz a CD-ket 52-, az újraírható CD-ket 24-szeres sebességgel írja és előbbieket 52-szeres tempóval olvassa. A meghajtóhoz a Hotburn Pro nevű szoftvert mellékeli az Iomega. Az eszköz védett puffer-kiürülés ellen is, ára 199 euró.


Forrás: www.vnunet.com

A Hotburn Pro a Windows, a Hotburn pedig a Macintosh alá kiadott CD-író program neve. A Pro-verzió a Windows XP operációs rendszer CD-RW-támogatására épül és a "húzd és vidd" (Drag&Drop), illetve az integrált másoló és CD-kép tükrőző funkciókat tartalmazza, továbbá számos beállítási lehetőséget és egy CD-borító készítő modult is kínál. További jellemzői: Pop-, Click- és Hiss-filterek, boot-CD-k létrehozása, Multi-Session opciók. A szoftvercsomag része még az Adobe Activeshare (csak PC-re) és a Musicmatch Jukebox szoftver is.

A készülék kompatibilis a Windows 98SE/2000/Me/XP, valamint a Mac OS 8.6, 9.0.4, 9.1 operációs rendszerekkel, csatlakoztatható a Power Macintosh G4 és a (kék, illetve fehér) G3, az iMac számítógépekhez, vagy bármelyik olyan PC-hez, amely USB 1.1-porttal rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés