Hirdetés

Különlegesen elegáns

Hirdetés

Úgy tűnik, manapság már nemcsak a PC-k akarnak hasonlítani a monitorokra, hanem a monitorok is az LCD-PC-kre. Az Asus gyönyörű formatervű, állvány nélküli kijelzőinek, az MS sorozatnak a bemutatkozásáról korábban beszámoltunk. A termékcsalád MS238H típusjelzésű tagját az Egyesült Államokban egy ideje már árusítják, most azonban Európába is eljutott.

A megjelenítő tényleg hihetetlenül látványos, akármelyik modern nappaliban megállja a helyét. A csillogó, fekete keret eleganciát, a vékony test pedig légiességet sugall. Valóban nem túl nehéz a monitor, mindössze 3,8 kg, amihez 566 x 407 x 151 mm-es méret társul. Mindez 23 hüvelykes képernyővel, ami Full HD, azaz 1920x1080 pixeles felbontást kapott. Az igényes külső miatt talán még a TN+film panel is megbocsátható, ami függőlegesen 160, vízszintesen 170 fokos betekintési szöggel rendelkezik.

A maximális fényereje 250 cd/m², a dinamikus kontrasztaránya 10 000 000:1, a válaszideje pedig 2 ms szürkéből szürkébe váltásnál. A készülék maximális fogyasztása nem haladja meg a 33 wattot, s mivel a készítése során megpróbálták elkerülni a környezetre káros anyagok használatát, így nemcsak az Energy Star, hanem – többek között – a RoHS és WEEE szabványnak is megfelel. A csatlakozók közül természetesen felszerelték D-Subbal; DVI nincs rajta, de egy HDMI-t találni, sőt egy fülhallgató-kimenetet is. Az Asus MS238H hamarosan elérhető lesz az európai boltokban is, három éves garanciával körülbelül 210 eurót kell érte kifizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés