Komplett USB-s hangkeltőt árul a Bose

Hirdetés

Új PC-s hangrendszert mutatott be a kitűnő minőségű, mindemellett meglehetősen borsos árú hangsugárzóiról elhíresült Bose. A Companion 5 típusnévre keresztelt surround szett három hangszóróval ígér teljes házimoziélményt, melyhez ráadásul még a PC-be épített hangkártyára sincs szükség – a hangrendszer ugyanis USB összeköttetéssel kapcsolódik a számítógéphez.

A Bose Companion 5 hangrendszer a hagyományos, 2.1-es szettekhez hasonlóan két szatellitből és egy mélysugárzóból áll, előbbiek egy fixen rögzített talapzaton állnak, utóbbi pedig elrejthető bárhol az asztal alatt. A mélysugárzó tartalmazza a főbb elektronikai komponenseket is, így egy hosszabbítókábelen keresztül ehhez csatlakozik a vezérlőrendszer is, melyen a hangerőállító mellett némítógomb, fejhallgató kimenet és aux bemenet is található.

A Bose állítása szerint a három hangszóróból álló rendszer a vállalat saját fejlesztésű TrueSpace szimulációs technológiájának köszönhetően képes az 5.1-es hangfalszettekhez hasonló térhatású élményt nyújtani. A Companion 5 az átlag feletti minőséget átlag feletti áron kínálja: a szett 399 dolláros áron (körülbelül 86 000 forint) kerül forgalomba az Egyesült Államokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés