Kompakt fotónyomtató a Canontól

A Canon bejelentette legújabb fotónyomtatóját, amely laborminőségű nyomatok előállítására is alkalmas, emellett a 3 hüvelykes kijelzőnek és az Easy-Scroll vezérlőtárcsának köszönhetően könnyen kezelhető. A SELYPH CP790-es hőszublimációs eljárással dolgozik, és speciális bevonattal látja el az elkészült nyomatokat, amelyek így védve vannak a nedvességtől és a szennyeződésektől is. Egy 100 x 148 mm-es levelezőlapra 47 másodperc alatt készít el egy színes fotót, de az opcionális papírkazetták segítségével 100 x 200 mm-es széles formátumú és hitelkártya méretű nyomatok előállítására is képes.

Canon SELYPH CP790
Canon SELYPH CP790 [+]

A felhasználó munkájának segítése érdekében automatikus képkorrekciós eljárásokat is tartalmaz, így képes elvégezni a vörösszem-korrekciót, a bőrtónus-optimalizációt és a zajcsökkentést is, amelyekkel a fotók minősége javítható. Speciális effektusok létrehozására is képes, így szépia, diapozitív vagy fekete-fehér képeket is nyomtathat. Fotónapló funkciója hatféle különböző elrendezésben tud bélyegképeket készíteni, amelyekhez többféle háttérszín, de szöveg is készíthető.


[+]

A számítópéphez USB-n keresztül csatlakoztató, de rendelkezik PictBridge porttal és kártyaolvasóval is, amelyekről közvetlenül is tud dolgozni. A termék vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is képes nyomtatni, erre a célra az infraport vagy az opcionális Bluetooth egység használható. A beépített fogó és a tartókosár segítségével könnyen hordozhatóvá tehető, sőt, opcionális akkumulátor is vásárolható hozzá, így hálózati áramforrás nélkül is beüzemelhető

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés