Költséghatékony nyomtatópáros a Samsungtól

Hirdetés

A Samsung bemutatta két új monokróm lézernyomtatóját, az ML-1660 és az ML-1665 típusjelzésű készüléket. Az új printerek helytakarékosabbak, mint a korábbi Samsung modellek, sőt a legkisebbek a piacon, tehát ideálisak a kisebb munkakörnyezetekben is. Megjelenésük stílusos, elegáns fekete borítással rendelkeznek. Ehhez a modern külsőhöz a kimeneti tálca kialakítása is hozzájárul, aminek a borítása a zajszint csökkentését is elősegíti. A készülékek nyomtatási sebessége eléri a 16 lap/percet, az első oldal nyomtatási ideje pedig kevesebb, mint 8,5 másodperc.

Samsung ML-1665 [+]
Samsung ML-1665 [+]

Az új nyomtatók intuitív nyomtatást nyújtanak a felhasználóknak, a termékek egyes funkciói egyetlen gombnyomással is elérhetők, ezzel is egyszerűsítve a mindennapi használatot. A Print Screen gombbal például könnyen kinyomtatható a számítógép képernyőjén látható tartalom. A bekapcsológombot a szokásos helyéről, a nyomtató hátsó részéről az elejére költöztették, így könnyítve meg az üzembehelyezést. Ezzel a felhasználókat is ösztönzik a környezettudatos viselkedésre, mivel a cég arra biztatja vásárlóit, hogy inkább kapcsolják ki a nyomtatókat, amikor nem használják azokat. Ugyanis készenléti módban 10 wattot, kikapcsolt állapotban viszont csupán 0,45 wattot fogyasztanak a printerek.

Samsung ML-1665 [+]
Samsung ML-1665 [+]

Az ML-1660-as és ML-1665-ös gépek 2.0-s USB porton csatlakoznak a számítógéphez, 8 MB memóriával rendelkeznek, a bennük található fekete toner pedig 1500 oldal teljesítményű. A mellékelt AnyWeb Print szoftverrel a kiválasztott weboldalakról csak a kívánt tartalom nyomtatható ki a teljes oldal helyett, ezzel is kímélve a tonert és visszafogva a papírfogyasztást. A két új Samsung az év második negyedévétől lesz elérhető Európában, így hazánkban is.

Samsung ML-1660 [+]
Samsung ML-1660 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés