Kiütéstől véd a Freecom

Hirdetés

Strapabíró (elsősorban leejtés- és ütésálló) hordozható merevlemezes adattárolóval jelentkezik a hollandiai illetőségű Freecom. A 2,5 hüvelykes HDD-t rejtő ToughDrive Pro egy különleges védelemmel ellátott, mobil használatra tervezett adattároló, amely a piacon található legtöbb hasonló megoldáshoz képest fokozott védelmet nyújt az érzékeny mechanikának, ezáltal nagyobb biztonságot nyújtva az eszközön tárolt adatoknak.


Nehéz K.O.-nak ígérkezik

A 40, 80, 100 és 120 gigabájt kapacitással megjelenő ToughDrive Pro kettős védelmi mechanizmusra épül: egyrészt a beépített merevlemez szilikonból készült ütéselnyelő belső közegbe került, másrészt a ToughDrive Pro felkeményített műanyagból készült különösen erős külseje is szilikon borítást kapott.

A Freecom 2,5 hüvelykes ToughDrive Pro egysége beépített USB 2.0 szabványú csatlakozású kábellel (a működéshez szükséges áramot is ezen keresztül kapja az eszköz), a Freecom Personal Media Suite személyre szabott médiakezelő programjával és az Acronis cég True Image szoftverével a jövő hónap elején érkezik az üzletekbe. A gyártó az adattárolóra 2 éves teljes körű garanciát nyújt, és korlátlan műszaki segítségnyújtással támogatja a vásárlókat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés