Kisméretű profi hangrögzítő az M-Audiótól

A jövő héttől kerül az üzletekbe az M-Audio hordozható professzionális hangfelvevője, a MicroTrack 2496. A készülékkel két csatornán lehet hangot rögzíteni CompactFlash kártyára vagy Microdrive-ra.

Hirdetés

Kis mérete ellenére fel van készítve a profi technika alkalmazására is, így két 6,3 mm-es csatlakozója választhatóan vonali vagy mikrofonbemenetként áll rendelkezésre, mikrofon-előerősítője biztosítja a stúdiómikrofonok által igényelt 48 voltos fantomtáplálást is. Ezeken kívül egy 3,5 mm-es mikrofon- és egy SPDIF-bemenet, monitorozáshoz pedig egy 3,5 mm-es fejhallgató jack és egy pár RCA vonali kimeneti csatlakozó található az eszközön.

A hanganyag PCM (WAV) állományként rögzíthető 16 vagy 24 bites, 32, 44,1, 48, 88,2 vagy 96 kHz-es mintavételezéssel, illetőleg MP3 formátumba kódolható 96-320 kbps bitrátával, 32, 44,1 vagy 48 kHz-es mintavételezési frekvencia mellett. A tárolt adatok USB 2.0 porton keresztül továbbíthatók a PC-re. A MicroTrack 2496 energiáját Li-ion akkumulátor szolgáltatja, amely az USB-kábelen át vagy a feláras hálózati tápadapterrel tölthető fel. Üzemideje egy töltéssel kb. 8 óra, fantomtáplálás használatakor pedig 3 óra.

A termék 499 eurós ajánlott áron kerül piacra, amely hanganyagok szerkesztését és konvertálását lehetővé tevő szoftvert és egy 32 MB-os CF kártyát is magában foglal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés