Hirdetés

Kisméretű multifunkciós eszköz a Samsungtól

A Samsung kompakt multifunkciós berendezéseinek kínálatában a CLX-2160 a legújabb modell. Az egyéni és kisirodai használatra alkalmas készülék a világ legkisebb színes lézernyomtatójaként aposztrofált CLP-300-tól örökölte nyomtatóművét, melynek négy tonerkazettája egyszerűen cserélhető – a fekete mintegy 2000, a színesek pedig 1000 nyomat elkészítése után. A printer percenként 16 fekete-fehér vagy 4 színes A4-es oldalt vet papírra, az első lap 14, illetve 26 másodperc alatt készül el.


CLX-2160, ahogy a CeBIT-en láttuk

A nyomtató felbontása 2400x600 dpi, a síkágyas szkenner pedig legfeljebb 600x1200 dpi optikai felbontással dolgozik. A másolási sebesség alapvetően a nyomtató tempójához igazodik, értelemszerűen az első oldalakra kicsit többet kell várni. Olyan irodák számára lehet praktikus az „ID copy” funkció, ahol gyakran kell kártyákat, igazolványokat másolni; a kívánt oldalak szkennelése után a készülék optimális elrendezésben, egy lapra printeli ki azokat. Hasonlóan több normál lapot is össze tud zsugorítani egy oldalra, de persze a megszokott kicsinyítés-nagyítás is rendelkezésre áll.

Az alapmodell USB 2.0 porton keresztül kommunikál a számítógéppel, USB host portjára pedig külső meghajtók, pendrive-ok csatlakoztathatók – ezekről közvetlenül is nyomtathat, de a digitalizált dokumentumokat is elmentheti ide. CLX-2160N jelzéssel az eszköz hálózati interfésszel is elérhető.  A multifunkciós berendezés mérete 413 x 353 x 333 mm.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés