Hirdetés

Még gyilkosabb hálózati teljesítményt kínál a Killer E2400

A Killer termékcsaládba tartozó hálózati vezérlők a játékosok kedvencei közé tartoznak, hiszen képesek detektálni, illetve priorizálni bizonyos hálózati forgalmakat, így az egyes webes kommunikációt használó programok, jobb hatékonyság mellett működhetnek.

Hirdetés

Most megérkezett a Rivet Networks legújabb fejlesztése, amely a Killer E2400-as jelzést viseli, és az elődhöz képest nagyobb teljesítményt kínál. Ez lehetővé teszi egy továbbfejlesztett Advanced Stream Detect használatát, amelyet érthető módot Advanced Stream Detect 2.0-nak neveztek el a tervezők. Ennek ugyanaz a célja, mint az előző verziónak, vagyis figyeli a hálózati adatforgalmat és ezt különböző szempontok szerint osztályozza, illetve az egyes adatforgalmi kapcsolatokat priorizálja. Ennek hála az online játékok, illetve a webes multimédiás szolgáltatások előnyben részesülnek, ami jobb felhasználói élményt kínál. Az Advanced Stream Detect 2.0 igazából új funkciót nem vezet be, de a működése szimplán hatékonyabb lett.

Természetesen a Killer E2400 is képes az elődök többi tulajdonságára, illetve képes együttműködni a Killer Wireless-AC 1535-ös vezérlővel, így ezeket a lapkákat társítva támogatható a Killer DoubleShot-X3 Pro technika, amellyel a hálózati forgalom még jobban elosztható, hiszen a vezetékes és a vezeték nélküli hálózat sávszélességét is felhasználja a rendszer.

A Killer E2400 elsődlegesen az MSI és a Gigabyte alaplapjain tűnik majd fel.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés