Kilencgombos egérrel újít a SteelSeries

A Rival 5 a szokásos felső gombok mellett öt oldalsó kapcsolóval igyekszik megkönnyíteni a játékosok életét.

Hirdetés

Újabb, szimmetrikus kialakítású egérrel bővítette palettáját a SteelSeries, és bár a Rival 5 elméletileg tényleg alkalmas lehet jobb- és balkezesek számára egyaránt, az oldalsó extra gombok a bal oldalon kaptak helyet, így aki teljes mértékben kihasználná az egér funkcionalitását, az csak jobb kézzel tudja ezt megtenni. Ez a SteelSeries újdonsága esetében különösen fájó lehet, hiszen bal oldalon három gomb és egy kétállású billenőkapcsoló is helyet kapott, melyekre rengeteg játékbeli funkciót programozhatunk.


[+]

A 128,8 x 63,35 x 28,2 milliméteres, 85 gramm tömegű egérnek a belső komponenseire sem lehet panasz, hiszena PixArt-tal együttműködve tervezett TrueMove Air szenzor érzékenységét akár 18 000 DPI-ig is feltornászhatjuk, ekkora tartományban pedig nincs olyan ember, aki ne találná meg a számára leginkább megfelelő értéket.


[+]

A fő gombok alatt dolgozó Golden Micro IP54 kapcsolók a gyártó szerint akár 80 millió klikkelést is kibírnak, szigetelt kialakításuknak köszönhetően pedig a por és a nedvesség ellen is védettebbek, mint az átlagos mikrokapcsolók.

A mikroszálas szövetborítású kábellel és 10 zónás PrismSync RGB világítással ellátott SteelSeries Rival 5 már rendelhető a gyártó weboldaláról 69,99 eurós vételáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés