Hirdetés

Kifehéredett a PowerColor Hellhoundja

Napvilágot látott a Radeon RX 6700 XT albínó verziója.

Hirdetés

A PowerColor még márciusban indította útjára Hellhound névre keresztelt VGA sorozatát, az első modell alapját pedig a Radeon 6700 XT adta. A fekete házba csomagolt, három ventilátorral és kék színnel világító LED-ekkel felpimpelt kártya ebben a formában sem nézett ki rosszul, de a most bemutatott Spectral White verzió még erre is rátesz egy lapáttal.


[+]

Persze ezt nyilván csak azok gondolják így, akik fehérben álmodták meg új (vagy már meglévő) számítógépük belterét, a PowerColor új üdvöskéjének pedig minden látható komponense ebben az árnyalatban pompázik, beleértve a beépített fényforrások színét is, így biztosan nem a kártyán fog elcsúszni a teljesen fehér belső.


[+]

Az új színt leszámítva a 8+2 fázisú VRM-mel, összesen négy képkimenettel (3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.1) és 12 GB GDDR6 memóriával ellátott eszköz mindenben megegyezik az alapmodellel, ebbe pedig beletartoznak az órajelek is, a 2321 MHz-es game és 2581 MHz-es Boost frekvencia ezúttal is hozza az AMD által kiadott referenciaértéket. Ahogy azt mostanság megszokhattuk, a vételár és a piacra kerülés pontos dátuma egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés