Kiegészítők az EVGA-tól

Hirdetés

Opcionálisan rendelhető hátlapot kínál a GeForce GTX 295 tulajdonosoknak az EVGA, amely állításuk szerint pár fokkal csökkenteni képes a két GPU-s videokártya hőmérsékletét. A 401-EV-1234-01 termékszámú, fekete színű, EVGA logóval ellátott kiegészítő megrendelhető a gyártó weboldaláról, az árát 19,99 dollárban szabták meg.

A másik újdonság már izgalmasabbnak tűnik, ugyanis egy olyan szoftver kifejlesztésén dolgoznak, amely egyes videokártyáikon képes módosítani a grafikus processzorok feszültségét.

Az EVGA Voltage Tuner névre keresztelt alkalmazást kizárólag az EVGA videokártyáival lehet majd használni, az első kiadás a 65 nm-es grafikus processzorral szerelt GeForce GTX 260, valamint a GTX 280 és GTX 295 típusokkal lesz kompatibilis. A tervek között további modellek támogatása is szerepel, így az újabb kiadás valószínűleg a GeForce GTX 285 és az 55 nm-es GPU-val szerelt GTX 260 típusokat is kezelni fogja.

 
EVGA GeForce GTX 295 előtte - utána[+]

A feszültségeket millivoltos skálán, egy csúszka segítségével lehet beállítani a BIOS-ban megszabott keretek között, ami jobb tuningeredményeket, ezáltal nagyobb grafikus teljesítményt hozhat a kártyatulajdonosoknak, mindezt a garancia elvesztése nélkül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés