Két kisméretű, de sokoldalú hangrendszer az Onkyotól

Hirdetés

Az Onkyo számos konkurensével ellentétben folyamatosan bővíti szórakoztatóelektronikai flottáját, és nem csak az év egy-egy szakaszára koncentrálnak, hanem szabályos rendszerességgel dobálják a piacra újdonságaikat. Erre a hétre két sokoldalú, multimédiás tartalmak lejátszására alkalmas rendszer jutott, amelyeket a vállalat elsősorban hálószobákba, kisebb lakásokba, irodákba, kollégiumi szobákba vagy nyaralókba szán, legalábbis a világ boldogabb tájain. Nem túlzás ugyanis azt állítani, hogy egy ilyen eszköz csúcstermék lehetne a legtöbb magyar háztartásban.

Onkyo CS-645
Onkyo CS-645

Kettejük közül a CS-445 az egyszerűbb darab. Ez csak CD-k lejátszására képes (igaz azok lehetnek írt, vagy újraírt lemezek is), támogatja a WMA és MP3 kiterjesztésű tömörített hanganyagok lejátszását. A felső részen elhelyezett dokkolónak köszönhetően az Apple termékekkel is gyorsan és egyszerűen elboldogul.

Némiképp fejlettebb testvére, a CS-645 ezek mellett képes a DVD lemezek lejátszására is. Helyet kapott rajta egy HDMI és egy USB csatlakozó is, így egyrészt könnyedén összeköthető egy tévével, másrészt a pendrive-okon vagy külső meghajtókon tárolt MP3, WMA, JPEG és DivX fájlok kezelése is megoldott.

A gyártó közleménye szerint képes az audiovizuális tartalmak 1080p-s felskálázására, és természetesen erre is jutott egy, az iPodok, iPhone-ok fogadására képes dokkoló. Mindkét eszköz maximális teljesítménye 40 watt, és képesek negyven rádióadás adatainak eltárolására is, emellett jár hozzájuk egy távirányító is. A két modell állítólag már december elejétől elérhető lesz. A CS-445 javasolt kiskereskedelmi ára 329 dollár, a nagyobb testvérért elméletileg 399-et kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Előzmények

Hirdetés