Készülnek az új Samsung Series 5 Ultra Ultrabookok: az első fotók

A Samsung Series notebookcsalád legtöbb tagja már a második felvonásnál tart: a 9-es széria már rég piacon van, a 7-es a CES alkalmával debütált (ráadásul bővült a választék), így most az 5-ösön a sor. Az új generációs gépek elnevezését követve a "The New Series 5 Ultra" Ultrabookról egyelőre nem sok információ derült ki, a gyártó lényegében csak néhány nagy felbontású fotót hozott nyilvánosságra néhány apró információmorzsával kiegészítve.


[+]

Ezek szerint a gépekben az Intel processzor mellett 2 GB-os fedélzeti memóriával ellátott AMD Radeon HD grafikus kártya kap majd helyet, de hogy pontosan mely típus(ok), arról nem szól a fáma – vélhetően olyan kis fogyasztásúak, amelyek megfelelnek az Ultrabookok követelményeinek.


[+]

Az is biztosra vehető, hogy a lapos, szigetes kialakítású billentyűzetből most nem hiányzik majd a háttérvilágítás sem.


[+]

Az új Ultra a tervek szerint nem egy hétköznapi szürke masina lesz, hiszen háromféle színben (ébenfekete, gránátvörös, kristálykék) lesz elérhető, vélhetően 14 vagy 13 hüvelykes méretben.


A képet jobban megnézve egy USIM foglalat is felfedezhető - vélhetően csak opcionális tartozék lesz a 3G/4G vezérlő[+]

Az árról és pontos technikai paraméterekről egyelőre nincs további információ. A megjelenés dátuma előreláthatólag 2013. április, de reméljük, hogy a február elejére időzített Samsung Fórum alkalmával már lehetőségünk lesz megfogdosni az új jövevényeket.


[+]

Azóta történt

Előzmények