Kedvező árú zajszűrős fejhallgató a Mixcdertől

Az újdonság nem csak Bluetooth kapcsolaton keresztül, hanem akár vezetékes módban is használható.

Hirdetés

A Mixcder kínálatában megjelent az E sorozat legújabb tagja, amelynek neve egyszerűen E9 lett. A vezeték nélkül mindössze 255 grammos fejhallgató over-ear kialakítást kapott, a 40 mm átmérőjű, 20 és 20 000 Hz közötti hangtartományt megszólaltatni képes hangszórókat pedig műbőrrel borított párnák teszik kényelmessé. Utazás közben nagy segítség lehet az összehajtogatható kivitel.


[+]

A hangforrás 4.0 verziójú Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozhat a fejhallgatóhoz, ebben a módban 30 óra lejátszási időt ígér a vállalat, míg az aktív zajszűrést bekapcsolva ez az érték 24 órára csökken. A zajszűrés akár a mellékelt, 3,5 milliméteres jack csatlakozókban végződő kábelt használva is működik, így viszont a beépített 500 mAh-s akkumulátor is merül, ami teljesen feltöltve nagyjából 40 órán keresztül képes ellátni szuflával a fejhallgatót. Ezt a funkciót kikapcsolva a kütyü egyszerű vezetékes fejhallgatóként funkcionál, akár lemerült teleppel is. A műanyagburkolaton összesen négy kezelőszervet találunk, amelyek a bekapcsolásért, a hangerőszabályzásért és a zajszűrő aktiválásáért felelnek, ezeken felül helyet kapott még rajta egy mikrofon is, amivel akár telefonbeszélgetések lebonyolítására is lehetőségünk van.


[+]

A Mixcder E9 már megrendelhető a gyártó weboldaláról és az Amazonról, utóbbit választva 10 dollárt spórolhatunk, ugyanis mindössze 70 dollárt kell fizetnünk.

Előzmények

Hirdetés