Hirdetés

Felkerült a polcokra a Dell Latitude 9330-as notebook

A durván 1,3 kilogrammos, tabletként is bevethető modell 12. generációs Intel központi egységekre építkezik, és számos modern funkcióval kecsegteti leendő gazdáit.

A Dell Latitude 9330 nevezetű 2-az-1-ben noteszgépről már hallhatunk korábban, ám a masina végre megvásárolható státuszba került. A 13,3 hüvelykes, 2560x1440 pixeles felbontású, továbbá 500 cd/m² maximális fénysűrűségű érintőképernyővel érkező újdonság alapkiépítésében egy Intel Core i5-1230U processzor dolgozik, de némi pluszköltség fejében i5-1240U vagy i7-1260U CPU-kat is választhatunk.


[+]

A 8, 16 vagy 32 GB-nyi, 5200 MHz-es effektív órajelen ketyegő LPDDR5 memóriával szállított konstrukció 256 GB-os NVMe SSD-t kapott, amelyet TCG Opal 2.0-s titkosítást alkalmazó verzióra, netán 512 GB-os vagy 1 TB-os kapacitású meghajtókra cserélhetünk.


[+]

Az US ANSI kiosztású klaviatúrát háttérvilágítással fejelték meg, a különböző Zoom funkciók gyors elérését lehetővé tévő Collaboration Touchpadet pedig opcionálisan ujjlenyomat-olvasóval toldhatjuk meg, miközben a konnektivitás halmazban Intel AX211-es Wi-Fi 6E, illetve 5.2-es Bluetooth teszi tiszteletét, ráadásul egyszerre két hálózatra csatlakozhatunk fel. A hangminőséget MI algoritmusok és neurális zajszűrés, illetőleg lefelé és felfelé irányuló hangsugárzók igyekeznek fokozni.


[+]

A négyegységes tömbmikrofonnal kiegészített, Windows Hellót támogató, Full HD-s webkamera lencséjét automatikusan aktiválható/deaktiválható fedőlap takarja, és alternatívaként 5G/4G LTE modemmel vagy eSIM slottal gyarapíthatjuk arzenálunkat. Az sem feltétlenül mellékes, hogy a kamera-alapú ExpressSign-In technológiának köszönhetően a készülék automata módon feléled alvó állapotból, ha leülünk elé, majd elvégzi a bejelentkezést, ha meg felállunk mellőle, ugyancsak önállóan zárolja a rendszert.


[+]

Adalék a történethez, hogy a képernyő érzékeli, ha valaki a vállunk felett kéretlenül kukucskál, és privát szféránk megóvásának érdekében olvashatatlanná varázsolja a képet, ha pedig a mi tekintünk vándorolna máshová, a vas jelentősen csökkenti a fényerőt.


[+]

A fémburkolatot közelebbről szemügyre véve egy USB 3.2 Gen1 Type-C kapu, két DisplayPort alt módos, energiatovábbításra felkészített Thunderbolt 4 konnektor, meg egy 3,5 mm-es jack köszön ránk vissza, mialatt az 50 wattórás (gyorstöltéses) akkumulátorhoz 90, 65 vagy (kis méretű) 60 wattos Type-C adapter passzintható.


[+]

A 2110 dolláros árról startoló, újrafelhasznált műanyagokat jócskán tartalmazó laptophoz – az egyéb szoftverek mellett – Windows 10 Prót, illetve különböző fajtájú Windows 11 Home vagy Pro verziókat kérhetünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés