A JVC is látja az erőt a külső, tévés hangsugárzókban

Az eddig is komoly méretű, otthoni hangrendszerekből álló flottával rendelkező JVC bejelentette, hogy hamarosan egy új, kifejezetten televíziók mellé szánt hangsugárzóval lép színre. A vezeték nélküli rádiós adatátviteli technológiát (2,4 GHz) használó SP-A850 egy transmitteren keresztül csatlakozik a televízióhoz vagy megjelenítő eszközhöz, melynek hatótávolsága 30 méter.

JVC SP-A850
JVC SP-A850 [+]

Az első pillantásra kifejezetten ódivatúnak tűnő, sajnos meglehetősen csúnyácska SP-A850-be két darab egy wattos hangsugárzó került. Tehát tényleg csak akkor előny, amikor valamiért nincs lehetőség a tévé integrált hangrendszerét használni. Ezenkívül még beválhat hallásproblémákkal küszködőknél is, a nagyméretű gombokkal felvérezett kezelőpanel pedig azok dolgát könnyíti meg, akik már nem látnak olyan jól, magyarul a jelek szerint a nyugdíjasokat tekintették az egyik fő célcsoportnak.

Beépített akkumulátora 8 órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít, illetve cseppálló, vagyis akkor sem megy tönkre, ha egy kicsit elázna az esőben. A kevesebb, mint fél kilogramm súlyú (453 gramm), nem túl nagy (189 x 71 x 132 mm) modell 180 dollár körüli áron kerül a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés