Gazdag basszusokkal kecsegtető, kedvező árú JVC füles jön

A Bluetooth interfésszel kompatibilis HA-FX 101 BT az XX (Xtreme Xplosives) család új tagja.

A JVC bejelentette, hogy hamarosan egy újabb taggal bővíti a már most is tekintélyes nagyságú XX, azaz Xtreme Xplosives fej- és fülhallgatócsaládját. A HA-FX 101 BT típusjelzésű modell a második csoportot erősíti, azaz fülbe kell helyezni a használathoz.

JVC HA-FX 101 BT
JVC HA-FX 101 BT [+]

A négy színben (piros, kék, fekete, fehér) megvásárolható eszköz áráról a cég egyelőre nem nyilatkozott, de a jól értesült japán oldalak tudni vélik, hogy várhatóan 4500 jent, azaz körülbelül 10 000 forintot kérnek majd el érte, tehát mindenképpen a kedvezőbb árú darabok közé tartozik.

JVC HA-FX 101 BT
JVC HA-FX 101 BT [+]

A modell hagyományos, 3,5 mm-es analóg hangcsatlakozóval nem rendelkezik, azaz csak és kizárólag Bluetooth technológia (A2DP, AVRCP, HFP, HSP) révén, vezeték nélküli úton juttathatóak el rá a különféle hangalapú tartalmak. Az akkumulátora 45 órányi folyamatos működésre elegendő energia elraktározását szavatolja, továbbá a kezelését megkönnyíti az integrált kezelőpanel, amelyen egy mikrofont is elhelyeztek, így tehát az eszköz headsetként is használható.

A részletes technikai specifikációkkal adós maradt a JVC, annyit lehet tudni mindössze, hogy a frekvencia átvitel 20 Hz és 20 000 Hz közé esik, valamint a 13 gramm tömegű termék megkapta az Extreme Deep technológiát, amelynek köszönhetően a basszusok az átlagnál erőteljesebben, gazdagabban és tisztábban szólalnak meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés