Jön a Samsung kültéri használatra szánt tévéje

A QLED technológiára épülő The Terrace mindent tud, amit ma egy csúcsmodelltől elvárhat az ember.

Hirdetés

A Samsung mostanra elég komolyra hizlalta a különleges tévékből álló flottáját, és most bejelentették, hogy egy új termék csatlakozik eme csoporthoz. A cég egy kifejezetten kültéri használatra szánt televízióval lép színre a The Terrace névre hallgató készülék személyében.


[+]

A modell egy teljes értékű, 4K felbontású, HDR támogatású televízió, amelyből a tömérdek internetes tartalom közvetlen elérését biztosító, Tizen okostévé rendszer sem hiányzik. A termék különlegessége, hogy megkapta az IP55 minősítést, annak köszönhetően, hogy por, füst és vízálló. Tehát akár ki is lehet pakolni egy teraszra, vagy a medence mellé és lehet rajta nézni a filmeket, meccseket. A gyártó elárulta, hogy bevonták a "terasztévé" képernyőjét egy speciális bevonattal, amely nagyon hatásosan oszlatja el a külső fényeket, így akadályozva meg a zavaró tükröződést.

Opcionálisan beszerezhető mellé egy szintén strapabíró soundbar, amely képes feljavítani a termék hangját. A Samsung The Terrace 55 hüvelykes verziója 3500, a 65 hüvelykes 5000, a 75 hüvelykes pedig 6500 dollárba kerül. Hogy hozzánk megérkezik-e valamikor, azt még nem lehet tudni, de jó esély van rá, látva, hogy a gyártó itthon is árulja a Serif TV, és The Frame névre hallgató egyedi készülékeket.

Előzmények

Hirdetés