Jön az első, teljesen vezeték nélküli, szeparált XX fülhallgató a JVC-től

A vállalat szerint gyönyörű basszusokat produkál a miniatűr méretű, kényelmesen használható Bluetooth termék.

Hirdetés

A JVC bejelentette, hogy érkezik XX fej- és fülhallgató sorozatának legújabb darabja, az első olyan teljesen vezeték nélküli modell, amelynél a jobb- és bal hangszórót sem köti össze semmilyen drót.

JVC HA-XC70BT
JVC HA-XC70BT [+]

A HA-XC70BT hangszórói a Bluetooth 4.2 technológia révén csatlakoznak a kompatibilis eszközökhöz. Akkumulátoruk 12 órányi működésre elegendő energia eltárolására képes, és a szett része a töltő is, amely szintén rendelkezik saját akkumulátorral, ráadásul strapabíró kialakítású, és a termék szállítására is szolgálhat egyben.

A kis fülhallgatókon jutott hely egy-egy gombnak, amellyel módosítható a hangerő, valamint leállítható, illetve elindítható a zenelejátszás. Emellett nem hiányzik a mikrofon sem, amelynek segítségével telefonhívások bonyolíthatók le, illetve természetesen ennek segítségével lehet parancsolgatni a mobilba zárt személyi asszisztensnek. Mint minden más XX modellnél, a gyártó ez esetben is kihangsúlyozza a basszusok erőteljes, gazdag és tiszta megszólaltatását. A technikai specifikációk szerint a frekvencia átvitel 20 Hz és 20 kHz közé esik, az újdonság ára pedig 15 000 jen, azaz körülbelül 36 000 forint körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés