Jön a Plextor első DVD-másológépe

Hirdetés

Könnyen használható, kompakt méretű és gyorsan dolgozó lemezmásolót dob piacra augusztusban a Plextor, a cég első ilyen jellegű termékeként. A PlexCopier PX-DM300 típusú készülék a forrásként működő olvasó mellett három vékony kialakítású, slot-in mechanikájú (PX-608AL típusú) DVD-írót tartalmazó egységre a sokszorosítás mellett a lemezek összevetése, ellenőrzése és törlése is rábízható – mindez egy kilenc nyelvet ismerő LCD-kijelző és egy könnyen kezelhető menürendszer segítségével érhető el.

A mindössze 18 x 25,5 x 16 centiméteres, közel ötkilós PlexCopier az összes jelenleg elterjedt CD- és DVD-formátummal elboldogul, beleértve a kétrétegű korongokat és a DVD-RAM-okat is. Ezeket az adathordozókat PC közbeiktatása nélkül képes kezelni, a másolás pedig a lehető legegyszerűbb módon, pár gombnyomásra, vagy akár automatikusan is elindítható. A másolóban található PX-608AL típusú írók egyenként 2 MB puffermemóriával rendelkeznek, melyet a kontroller további 128 megabájttal egészít ki. A PlexCopier PX-DM300 néhány konkurenciájával ellentétben merevlemezt nem tartalmaz, a lemezképek így nem tárolhatók el a készülékben.

A PlexCopier PX-DM300 augusztus elején jelenhet meg kereskedelmi forgalomban. Az 1 év jótállással érkező másológép ára egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés