2019. július 19., péntek

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Itt az FSP legújabb számítógépháza

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A sorozat új tagja CMT340 néven érkezett meg, és a CMT510 továbbfejlesztett, de kisebb változatának tekinthető.

Megérkezett az FSP CMT gépházainak legújabb változata, a CMT340, melynek legfontosabb tulajdonsága az, hogy – a gyártó állítása szerint – ez a világ legkisebb olyan miditornya, melybe még beépíthető egy 360 mm-es radiátor. Ez egyébként ebben a pillanatban 368 x 206 x 471 mm-es befoglaló méreteket jelent.


[+]

A ház alapjául a CMT510 szolgált, de egyrészt összenyomták, másrészt extra funkciókkal ruházták fel azt. Mindenesetre a fekete acélból készült alap megmaradt, és a bal oldalon, illetve elöl most is füstszínű, edzett üveget találunk. Az utóbbi mögött ott pompázik a gyárilag szerelt, RGB-s ventilátorok közül három, míg a negyedik természetesen hátra került. Ezek mindegyike 12 cm-es, világításuk pedig vezérelhető az alaplapról vagy a házba épített kontrollerrel is. A fedlap elején ehhez is találunk gombot, valamint került ide két USB 3.1-es csatlakozó a megszokott 3,5 mm-es aljazatok és visszajelző LED-ek mellé.


[+]

Belül hét bővítőkártyának, két 3,5”/2,5”-es és két 2,5”-es meghajtónak van hely, az alaplapok esetében az ATX a maximális méret. A hűtés kiépíthető elöl három, felül kettő, hátul pedig egy 12 cm-es ventilátorral, de felül van hely tulajdonképpen két 14 cm-es egységnek is. Ezzel összhangban van a radiátorok lehetséges mérete is. Ami az esetleges korlátozásokat illeti, a tápegység maximális hossza 170 mm lehet, VGA-ból 350, CPU hűtőből pedig 160 mm a maximum, amit a gépház elbír.

Az FSP CMT340 már elérhető nettó 65 eurós ajánlott áron.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.