Itt a CyberPower fekete viperája

Hirdetés

Újabb brutális erejű CyberPower számítógép jelent meg, a friss modell a Viper nevet kapta. A teljesítménye az elérhető maximumig fokozható, gyakorlatilag minden része szinte korlátlan mértékben bővíthető. A konfiguráció a Cooler Master extravagáns Storm Sniper házában kapott helyet.

Az alapfelszereltségű modell az Intel Core i7-920-as processzort kapta, amelyet a Gigabyte X58 GA-EX58-UD3R alaplapba illesztettek bele 6 GB-nyi DDR-1333 memória társaságában. A grafikáról egy Radeon HD 4890-es videokártya gondoskodik, amelyen 1 GB GDDR5 memória található. Az adattárolásra egy 1 TB-os merevlemez használható, de egy DVD-írót is hadrafoghatunk, ha az információkat esetleg lemezre szeretnénk menteni. A tápegység a CyperPower 800 wattos, Quad SLI-t is támogató modellje lett, a készülék hűvösen tartását pedig az Asetek folyadékhűtőrendszere garantálja.

S ha ez a teljesítmény esetleg mégsem elég? Nos, akkor sincs ok a kétségbeesésre, ugyanis az esetleges bővítésnek tényleg csak a képzeletünk – esetleg a pénztárcánk – szabhat határt. A teljesség igénye nélkül: a konfigurációba választható 1250 wattos tápegység, Intel Core i7-975 processzor, 12 GB memória, akár egyszerre két NVIDIA GTX 295, 3 TB-nyi winchester, SSD meghajtó, Blu-ray-író, és a sor szinte vég nélkül folytatható. Persze minél inkább szabadjára engedjük a fantáziánkat, annál tetemesebb összeg állhat a számla végén, így a Microsoft Windows Vista Home Premiumot és néhány játékot is magába foglaló 1259 dolláros kezdőár akár 10 000 dollár fölé is kúszhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés