Ismét piacra kerül a Razer Naga balkezes verziója

A gyártó ráadásul nem csak leporolta a még megmaradt darabokat, hanem egy új modellt készítettek, új szenzorral.

A balkezes MMO játékosok hátrányban érezhetik magukat, hiszen míg jobbkezes MMO egérből (amiken jellemzően tíznél is több oldalsó gomb van) rengeteg van a piacon, balkezes verziót már nehezebben találni, különösen a népszerű gyártók palettáján. Ezen próbált segíteni a Razer, akik 2012-ben egy közvélemény-kutatás alapján indokoltnak tartották piacra dobni a Razer Naga balkezes változatát, ám ez a modell mindössze 2014-ig volt forgalomban, az alacsony kereslet miatt leállították a gyártást.


[+]

Most a kígyós vállalat ismét tesz egy próbát, ugyanis újra elérhetővé teszik a balkezes Razer Nagát, amely kívülről teljesen megegyezik a korábbi verzióval, vagyis a két fő gomb, a programozható DPI váltó kapcsolók és a dönthető görgő mellett most is 12 oldalsó gombot kapunk. Ami újdonságnak számít, az a Razer saját fejlesztésű Focus+ optikai érzékelője, amelynek állítható érzékenysége elérheti a 20 000 DPI-t, és akár 60G-s, 650 IPS sebességű mozdulatokat is képes lekövetni.


[+]

A Razer saját mikrokapcsolóival dolgozó periféria 100%-os PTFE talpakon csúszik és a beépített Speedflex kábelen keresztül csatlakoztatható számítógépünkhöz, a Razer Synapse szoftverben megadott beállításokat (beleértve a Razer Chroma RGB világítás tulajdonságait is) a fedélzeti memóriába menthető 5 profil valamelyikében tárolhatjuk el. Az egér egyébként 109 gramm tömegű, amely sokaknak bizonyára kizáró tényező lehet, ez azonban inkább FPS játékokban szokott problémát okozni, egy MMO a belső nézetű lövöldékhez képest azért ráérősebb műfaj.

A Razer Naga balkezes változatáért 100 dollár kér a gyártó, vagyis ugyanannyiba kerül, mint a jobbkezes Naga Trinity.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés