Intelligens fotónyomtató az Epsontól

Az Epson Stylus Photo R300 tintasugaras printer már ahhoz a generációhoz tartozik, amellyel úgynevezett "direkt" nyomtatást is végezhetünk - ez azt jelenti, hogy közvetlenül a memóriakártyáról vethetjük papírra fotóinkat. Az eszköz memóriakártya-olvasója kilenc különböző formátummal tud komunikálni.

Egy USB-kábellel akár közvetlenül a digitális fényképezőgépről is kinyomtathatjuk a felvételeket, illetve ki is írhatjuk azokat CD-re vagy Zip-lemezre. A Bluetooth-technológia segítségével mobiltelefonokról és laptopokról is átvehetünk fotókat.


Forrás: www.k-hardware.de

Az Epson Stylus Photo R300 egyébként egy megnagyobbított Micro Piezo nyomtatófejjel rendelkezik; a készülék maximális felbontása 5760x1440 képpont. Az eszköz nyomtatási sebessége igazán impozáns: 15 A4-es fekete-fehér vagy színes oldal percenként! Egy 10x15 cm-es fotó kiprintelése körülbelül 39 másodpercet vesz igénybe; a termékkel emellett CD- és DVD-címkéket is nyomtathatunk.

A novembertől kapható - a Stylus Photo 935 utódjául szánt - nyomtatóhoz, a gyártó mellékeli a Photoquicker és a PrintImageFramer szoftvereket is. Az Epson a termékre egyéves garanciát vállal, amit szükség esetén hároméves helyszíni cseregaranciára válthatunk át. Az Epson Stylus Photo R300 ára 200 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés