Hirdetés

Infómorzsák az érkező, új Intel NUC-ról

Az új generációs apró számítógépben a pletykák – és a logika – szerint az Intel Comet Lake-U lapkája teljesít szolgálatot.

Hirdetés

A FanlessTech forrásai szerint hamarosan utódot kaphat a tavaly nyáron általunk is megénekelt Intel NUC, amely állítólag a Frost Canyon névre fog hallgatni. A kétféle (M.2 formátumú és 2,5 hüvelykes, vagy csak M.2-es adattárolókat fogadó) kivitelre egyaránt igaz, hogy processzor az Intel 10. generációs lapkái közül kerül majd ki, az említett oldal konkrétan a Core i7-10710U-t, az i5-10210U-t és az i3-10110U-t nevezi meg.


(forrás: FanlessTech) [+]

Az általunk beszerelhető rendszermemória kapacitása legfeljebb 64 GB lehet, míg a grafikus feladatok ellátásáért – a méretből adódóan – az IGP fog felelni. Az előlapon a 3,5 milliméteres jack ki- és bemenet mellett továbbra is két darab USB port sorakozik, ám ezúttal az egyik Type-C kialakítást kapott, míg a hátoldalon két USB Type-A és egy USB Type-C, egy RJ-45, egy HDMI és a Kensington zár csatlakozóját találjuk, az SD szabványú memóriakártyákhoz használható interfész pedig a ház oldalán kapott helyet.


(forrás: FanlessTech) [+]

A Frost Canyon NUC -ok árazásáról az oldal nem tett említést, a megjelenési dátumról azonban igen, ezzel kapcsolatban a december 12. lett megadva.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés