Hirdetés

IFA 2019: ultrabookban első a Razer

Mármint gaming ultrabookban: a Blade Stealth 13 mindössze 15 mm vastag és 1,3 kg-os, viszont GeForce GTX 1650 van benne.

A világ első játékra tervezett ultrabookjaként hirdeti új Blade Stealth 13 noteszgépét a Razer, és első ránézésre valóban elég meggyőző lett a kígyós logóval megdizájnolt fejlesztés. Ami mindenképpen impozáns a fehérben és feketében is elérhető, 1500 dolláros árról induló eszközökben, az a 15 mm-es vastagság és a legkönnyebb kivitelben 1,3 kg-os tömeg, illetve a 13”-es kijelző, amelynél választhatunk LPDT-s Full HD panel, illetve 4K-s érintőképernyő között. Az más kérdés, hogy a játékok alatt kínált teljesítménnyel kapcsolatban kérdéseket vet fel a szűk helyre zsúfolt hűtés, na meg az ultra alacsony fogyasztású CPU használata.


[+]

A fekete (GTX) és fehér (Mercury White) változatok nem csak színükben különböznek majd, hanem a megcélzott közönségben is: az előbbi inkább a játékosoknak készül, ezért a 15 wattos Core i7-1065G7 mellett egy GeForce GTX 1650 dolgozik majd benne, míg az utóbbiban nincs dedikált GPU, a CPU esetében viszont 25 wattra emelt TDP kerettel érkezik a Core i7-1065G7, amelynek integrált Iris Plus grafikus vezérlője gondoskodik majd a kalibrált kijelző meghajtásáról. Ezeken felül mindkét gépben 16 GB-os, 3733 MHz-es effektív órajelű LPDDR4X memória, PCI Express SSD és IEEE 802.11ax-es WLAN adapter dolgozik. Az RGB színekben pompázó billentyűzet alapértelmezett, a Thunderbolt 3 csatlakozó pedig a kategóriában mondjuk úgy, hogy kötelező.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés