IFA 2012 blog: a valaha volt legnagyobb Panasonic LCD a placcon

Hirdetés

A Panasonicnál egy-két évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna, hogy egy nagyméretű tévé a plazma helyett az LCD technológiára épüljön. A dolgok változását viszont jól jelzi, hogy az idei IFA-n bemutatták minden idők legnagyobb Panasonic LCD televízióját, a TX-L60ET5-t.

TX-L60ET5
TX-L60ET5 [+]

A hatvan hüvelykes képátlóval bíró termék vékony fém kávákat kapott, és mélysége csak kicsit több, mint 3,5 centiméter. A típusjelzésből kiderült, hogy a készülék az ET5 családba tartozik. Azaz egy középkategóriás modellről van szó, amely a háromdimenziós tartalmak megjelenítéséhez a passzív-polarizációs eljárást alkalmazza.

Az A+ energiaosztályba tartozó, DLNA kompatibilis termékből nem hiányzik a Viera Connect névre hallgató okostévé rendszer. E felhőalapú szolgáltatás így elérhetővé teszi filmek, zenék letöltését, elérését biztosít a különféle alkalmazásokhoz, és még játszani is lehet vele. A beépített Wi-Fi-vel bíró tévére 4 HDMI port krült, és az ingyenesen letölthető appoknak hála vezérelhető okostelefonról vagy tabletről is akár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés