HyperX Pulsefire FPS gamer egér kezdőknek és haladóknak

Nincs túlbonyolítva a HyperX új játékos egere, de pont az egyszerűsége miatt lehet érdekes.

A HyperX még januárban, a CES-en tett ígéretet arra, hogy még idén áprilisban megjelenik a Pulsefire egér, és végül ez így is lett. A végleges nevén Pulsefire FPS Gaming Mouse, mint az a nevéből is kiderül, a játékosok virtuális fegyvere lehet, már amennyiben hajlandóak kifizetni a valamivel 20 000 forint alatti, egészen pontosan 18 990 forintos vételárat. Ezért a pénzért a jobbkezes felhasználók egy 127,5 x 41,9 x 71,07 milliméteres méretekkel rendelkező, kábellel együtt 120 grammos egeret kaphatnak.

A USB-n kapcsolódó, csúszásmentes oldalsó bevonattal, illetve nagy méretű csúszótalpakkal ellátott beviteli eszköz belsejében egy PixArt PMW3310 optikai szenzor dolgozik, melynek érzékenysége 400, 800, 1600 és 3200 dpi között változtatható, legnagyobb követési sebessége 130 ips, a maximális gyorsulás pedig 30g. Az aktuális érzékenységről a változtatáshoz használható gomb megvilágításának színe ad visszajelzést.

Hirdetés

 


[+]

Összesen hat gomb került rá, plusz egy görgő, a jobb és bal gombok alatt egyenként 20 millió gomblenyomásra hitelesített Omron kapcsolók laknak. Sajnos programozhatóság a jelek szerint nincs, világítás viszont van, de lényegében csak egyféle, hiszen a görgő és a HyperX embléma kizárólag vörösen izzik.


[+]

A HyperX Pulsefire FPS már elérhető hazánkban is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés