Hirdetés

HP multifunkciós készülékek fotónyomtatáshoz

A HP egy május végén rendezett képalkotási konferencia alkalmából – a kellékanyagokat és a professzionális berendezéseket is beleszámítva – több mint száz termékújdonságot vonultatott fel. Az új termékek egy része már május–júniustól kapható, de sok eszköz csak a nyár folyamán, illetve az iskolakezdési szezonra kerül az üzletekbe. A lapolvasót is tartalmazó Photosmart All-in-One készülékcsalád új tagjai közül az első kettő a Photosmart C3180 AiO, illetve C4180 AiO nevet viseli.


Photosmart C4180 All-in-One

A multifunkciós eszközök négy-, opcionálisan hatféle tintával képesek egyidejűleg nyomtatni; a Vivera technológia élénk színeket és lassabban fakulásnak induló képet eredményez. Optimalizációval mindkét modell 4800x1200 dpi felbontást érhet el, míg a 48 bites színmélységgel dolgozó szkenner a C3180 esetében 1200x4800 dpi, a C4180 esetében pedig 2400x4800 dpi felbontást nyújt.

Közvetlen másolási funkció is rendelkezésre áll; ez esetben – az irodai használatra szánt készülékek többségétől eltérően – nem törvényszerű, hogy kisebb felbontással történjen a reprodukció, csak a lapolvasó és a printer rész paraméterei szabnak határt. Természetesen másoláskor átméretezésre is mód van. Leggyengébb minőségben a C3180-nal percenként legfeljebb 22 fekete-fehér vagy 20 színes A4-es oldalt lehet számítógépről kinyomtatni, a C4180 ugyanennyi idő alatt 30, illetve 24 oldalt vet papírra; ezek a másolási üzemmódra is érvényesek.


Photosmart C3180 All-in-One

Mindkét modellt felszerelik CF, MMC, SD, MS, MS Duo és xD-Picture memóriakártyákat kezelő olvasóval, így fotók PC nélküli nyomtatására is képesek. A Real Life technológia segít javítani a vörösszem-effektust és a rossz megvilágítást, a C4180-nal emellett további egyszerű szerkesztési műveleteket lehet végezni, melyeket egy kihajtható, 6,1 cm képátlójú színes kijelző is támogat. A nyomtatási paraméterek beállítását automata papírtípus-érzékelő segíti.

A gyártó  CD-k címkézéséhez vékony fóliákat is kínál, és említésre érdemes, hogy a C4180-hoz egy 10x15 cm-es papírtálca is jár fotónyomtatáshoz. A Photosmart C3180 All-in-One mellé a HP Photosmart Essentials szoftvert csomagolják, a C4180-hoz a HP Photosmart Premier és Document Viewer alkalmazás társul. Az újdonságok várhatóan 99, illetve 149 eurónak megfelelő áron kerülnek piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

  • Frissített multik

    Az OKI C3500-as sorozatú színes multifunkciós berendezései egy korábban nálunk is járt széria tagjait váltják le.

Előzmények

Hirdetés