Hirdetés

Játékosoknak szánt monitorduó a HP-tól

Az Omen X széria legújabb tagjai magas képfrissítési rátával és keskeny kerettel operálnak, ráadásul néhány Overwatch közvetítésben is viszontláthatjuk őket.

A HP nem csak új notebookkal lepte meg a játékosokat az utolsó tavaszi hónapban, két monitorral is gazdagította Omen X szériáját. Az Omen X 25 és 25f modellek közötti legfontosabb különbséget az jelenti, hogy míg előbbi normál NVIDIA G-Sync támogatást kapott, addig utóbbi már a VESA Adaptive-Sync szabványával kompatibilis, vagyis az AMD FreeSync és az NVIDIA alternatív G-Sync technológiájával is jóban van.


[+]

Ezt leszámítva szinte megegyezik a két termék, a monitorok leginkább szembetűnő alkatrésze mindkét esetben egy 24,5 hüvelyk képátlójú, Full HD felbontású TN panel, amely legfeljebb 240 Hz képfrissítésre képes. A megjelenítőt 1 mm „vastag” micro-edge kialakítású kávák veszik körül, az alsó élen pedig az Omen szériára jellemző színű hangulatvilágítást találhatunk. Az eszköz hátoldalán nem csak fejhallgatótartót, hanem mindenféle csatlakozót is felfedezhetünk, közéjük tartozik az egy darab DisplayPort 1.2 bemenet, a két darab USB 3.0 port, az egy 3,5 milliméteres audio kimenet, valamint az X 25 esetében egy, az X 25f-nél pedig két darab HDMI 1.4-es konnektor. Mindez egy 100 milliméteres tartományban állítható magasságú talpazaton pihen, ami nagyban megkönnyíti az ideális pozíció beállítását.


[+]

A két újdonság egyébként az Owerwatch League közvetítések állandó szereplője is lehet, hiszen ezek a versenysorozat hivatalos monitorai. A piacra kerülés várhatóan június folyamán lesz esedékes, az Omen X 25-ért 630, míg az Omen X 25f-ért 460 eurót kell majd kicsengetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés