Hordozható lejátszó az MSI-től

Hirdetés

Az MSI Mega Player 516 diktafonként, hordozható rádióként és adattárolóként is megállja a helyét, noha alapfunkciója a zenelejátszás. A készülék nem merevlemezen, hanem flash memóriában tárolja az adatokat: ebből – típustól függően – 128, 256 vagy 512 MB áll rendelkezésre. A tárkapacitás azonban bővíthető: Secure Digital vagy Multimedia Card illeszthető a készülék oldalán elhelyezett foglalatba.

A csinos kialakítású, vékony alumíniumházba bújtatott Mega Player 516 mp3 és wma formátumú dalok lejátszására képes, de frissíthető firmware-jének köszönhetően a repertoár tovább bővülhet. A beépített equalizer öt előre definiált hangszín (Normal, Rock, Jazz, Classic, Pop) beállítását teszi lehetővé.

A készülék diktafonként is használható és természetesen az FM-rádió adásainak rögzítésére is alkalmas. A rádióadások tárolására egyébként tíz programhely áll rendelkezésre. A dalokkal és a rádióállomásokkal kapcsolatos információk egy kék háttérvilágításos kijelzőn jelennek meg.

Vásárolható a lejátszóhoz egy Bluetooth modul is, melynek segítségével a Mega Player összekapcsolható mobiltelefonokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés