Hirdetés

Hordozható fotónyomtatók a HP-től

A Hewlett-Packard két új fotónyomtatóval jelentkezik, amelyek segítségével bárhol, bármikor papírra rögzíthetők a képek. A Photosmart 325 és a Photosmart 375 hozzávetőleg egy perc alatt birkózik meg egy 10 x 15 cm-es fotó nyomtatásával. A kép szegéllyel vagy szegély nélkül printelhető ki, igazolványkép üzemmódban pedig négy kicsinyített felvétel kerül egymás mellé a lapra. A készülékek 4800 dpi felbontást biztosítanak, de az optimális beállítás feladatát egyszerűen átruházhatjuk a nyomtatóra is: a Photoret III Precision Technology gondoskodik a megfelelő minőségről.


HP Photosmart 375

A beépített kártyaolvasó és a kis monitor révén PC nélkül is dolgozhatunk. A Photosmart 325 kijelzője 3,8 cm képátlójú; még kényelmesebb navigálást tesz azonban lehetővé a Photosmart 375 felhajtható 6,4 cm-es kijelzője. A fotókon végzett utómunkálatokat a kisebb modell esetében a HP Image Zone szoftvere segíti. A Photosmart 375-ön közvetlenül is nagyíthatjuk, forgathatjuk, vághatjuk képeket, a speciális effektusok közül pedig a vörösszem-korrekció, az antikolt és a szépia színezetű nyomtatás érdemel említést. Számítógéppel és digitális kamerával USB interfészen keresztül köthető össze a két eszköz; a Photosmart 375 ezenkívül integrált Bluetooth porttal is rendelkezik, de a HP BT300 Bluetooth printeradapter segítségével a kisebb modell esetében is megoldható a vezeték nélküli csatlakoztatás – akár mobiltelefonokhoz is.


HP Photosmart 325

A nyomtatók mindössze 1,2 kg tömegűek, a tápellátásról a mellékelt hálózati adapter és az opcionális akkumulátor vagy autóadapter gondoskodik. A készülékekre a gyártó egy éves garanciát vállal; a Photosmart 325 179 euróért, míg a Photosmart 375 249 euróért vásárolható meg szeptember elejétől az üzletekben.

Fekete-fehér fényképek nyomtatásához a HP új, 100-as sorszámot viselő fotópatronját ajánlja, amellyel különösen mély fekete és számos szürkeárnyalat varázsolható a papírra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés