Hol késnek a Radeon HD 4000 szériához tartozó látványos demók?

Hirdetés

Az AMD már majdnem teljesen beterítette a videokártyák piacát HD 4000 szériás termékeivel, azonban az RV770 grafikus chip megjelenésekor aktívan mutogatott technikai demók megjelenéséről még semmi hír nem szivárgott ki. A vöröseket több külföldi fórumon is vádolták azzal, hogy a bemutatott videókban olyan grafikai részletességet tálalnak, melyek lehetetlen feladat elé állítják a mai grafikus kártyákat, többen ennek tudják be, hogy maguk a demók máig nem kerültek kiadásra.


[+]


[+]

A főleg látványra építő, Ruby városi kalandját bemutató programnak, és az AMD DirectX 10.1-es grafikus processzorok által számolt, mesterséges intelligenciával rendelkező Froblinokat megjelenítő demonstráció futtatható változata várhatóan még idén megérkezik. A késés oka annak tudható be, hogy a Xenos-kompatibilis tesszellátor egységet csak az év végére tervezett meghajtók fogják teljes mértékben támogatni.


[+]

Az AMD tessellation SDK megjelenése már biztosra vehető, hogy a jövő évre csúszik. A tervezői csomag segítségével a fejlesztők elkezdhetik a HD Radeon széria tesszellátorának működését tanulmányozni, illetve lehetőségük lesz az egység képességeit kihasználni a készülő programjaikban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés