Hivatalosan is elrajtolt az Xbox One hazánkban

Hirdetés

A Microsoft ígéretéhez híven hazánkban is elérhetővé tette az Xbox One konzolt, amely mostantól hivatalosan is megvásárolható az ország határain belül. Utóbbit azért érdemes kiemelni, mert nem hivatalosan eddig is beszerezhető volt, de mostantól hazai szolgáltatások vonatkoznak rá, így a Microsoft minden, hivatalos forrásból beszerzett regisztrált termékhez magyar garanciális hátteret biztosít, szinte állandóan elérhető, magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal. Természetesen a mellékelt kézikönyv is magyar nyelvű lesz.

A Microsoft itthon is az Xbox One alap és Kinect szenzorral rendelkező verzióját árulja, melyek ajánlott fogyasztói ára rendre 129 000 és 159 000 forint. A forgalmazás szempontjából a Microsoft az eddig kiépített csatornákat használja, így ahol elérhető az Xbox 360 ott hamarosan lesz Xbox One is.

A vállalat egyébként Magyarország mellett még Csehországban, Dániában, Dél-Afrikában, Hollandiában, Írországban, Japánban, Lengyelországban, Oroszországban, Svédországban és Törökországban is elérhetővé tette az Xbox One konzolt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés