Heroes of the Stormhoz készült az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 353.06-os meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az általános hibajavításokat is tartalmazó drivercsomag leginkább a Heroes of the Storm című alkotáshoz készült, amely esetében az NVIDIA letiltotta az SLI-t. Általánosabb újítás még a frissített G-Sync támogatása, illetve a dinamikus szuperfelbontás (DSR) bevezetése a notebookokra.

Az új driver újítása még, hogy javít a Kepler generáció teljesítményén, amit a shader fordító leginkább jobb regiszterallokációval ér el, így főleg azokban a játékokban lehet gyorsulás, amelyek esetében a Kepler kifut az amúgy is eléggé szűkre szabott regisztertáraiból.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről. Fontos megjegyezni, hogy az NVIDIA elrontotta a feltöltést, így a támogatott VGA-knál csak a GeForce GTX Titan X jelenik meg. Ezért a vállalat feltöltötte még egyszer a meghajtót, amit szintén elrontottak, mert ott pedig a GeForce GTX Titan X-re vonatkozóan nincs jelezve a támogatás. A félreértések elkerülése végett a vállalat elmondta, hogy teljesen mindegy melyik meghajtót tölti le a felhasználó, ugyanis ezek ugyanazok, így a kiírt hardvereket ezúttal nem érdemes számításba venni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés