Hirdetés

Helytakarékos Asetek vízhűtés GPU-ra

A dán illetőségű multi újdonságához hasonlatos megoldásokkal már összefuthattunk a múltban, de az kétségtelen, hogy bitang jól fest.

Hirdetés

A kompakt vizes rendszerek elterjesztésében kulcsfontosságú szerepet játszó Asetek egy olyan GPU-hűtéssel lepte meg a közönséget, amellyel viszonylag ritkán találkozni, ám a korábbiakban láthattunk már rá példákat; bemutatkozik a Rad Card GPU Cooler, melyet szűkös házakba szán a gyártó. Alapvetően egy PCI Express slotba illeszthető radiátor-pumpa kombóról szó, ami először a Dell/Alienware Aurora R11-ben lesz megtalálható, melyben egy GeForce RTX 2080 Superen fog dolgozni.


(forrás: Asetek)

A brosúra 69 százalékkal kevesebb zajt és 20 százalékkal alacsonyabb GPU hőmérsékletet ígér, bár a radiális ventilátort megpillantva ezt némi szkepticizmussal fogadjuk.


(forrás: Asetek) [+]

A szerkezetet mint "bővítőkártyaként" csatlakoztatjuk a deszkához, és a kialakításnak köszönhetően a csövekkel sem kell megküzdeni. Az Asetek üdvöskéje egyelőre nem vásárolható meg külön, csak a fent említett rendszer részeként gyűjthető be, de az nincs teljesen kizárva, hogy az OEM partnerek hasonló termékekkel házaljanak a jövőben.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés