Hirdetés

Hatékony hűtők és szemrevaló szabályzók

Hirdetés

Felújítja az Evercool tavaly megjelent Transformer 4 processzorhűtőjét, és Transformer 4 Plus néven hamarosan piacra dobja a frissített verziót. A termék támogatja az Intel LGA 1156, 775 és 1366, illetve az AMD Socket 939, AM2(+), AM3 foglalatok mindegyikét. Négy darab 8 mm-es vastagságú, réz hővezető csővel van felszerelve, amik közvetlenül érintkeznek a processzormaggal. Ezek aztán a szögletes alumínium-lamellákhoz kapcsolódnak, amik közül két, szimmetrikusan elhelyezkedő 120 mm-es ventilátor fújja ki a meleg levegőt. A légkavarók fordulatszáma 800 és 2200 rpm közt változtatható, zajkeltésük pedig a gyártó szerint maximum 17 dB(A) lehet. Az ismeretlen megjelenési idő miatt egyelőre az ár sem ismert.

Evercool Transformer 4 Plus [+]
Evercool Transformer 4 Plus [+]

A Lexar Media bemutatta a Crucial Ballistix termékcsalád legújabb tagját, amely ezúttal nem memóriamodul, de ahhoz kapcsolódó eszköz. Szó szerint, hiszen egy memóriahűtőről van szó, a Ballistix Active Cooling Fan jelent meg, ami nagy segítséget jelenthet a tuningolóknak is. Ez egy 155 x 78 x 72 mm-es méretű, 200 grammos keret két 60 mm-es ventilátorral felszerelve. A szélkerekek 3000 rpm-en pörögnek 28 dB(A)-s zajkeltés mellett, egyenesen a modulokra irányítva a légáramlatot. A keret felső része többféle magasságra is rakható, így a gyárilag hűtőbordákkal felszerelt modulok fölött is elfér. A hűtő ára 25 dollár lesz (21,5 €).

Lexar Crucial Ballistix Active Cooling Fan [+]
Lexar Crucial Ballistix Active Cooling Fan [+]

A Sunbeamtech egy ezúttal néhány kiegészítővel állt elő, a Rheosmart szériás ventilátor fordulatszám-szabályzói érkeztek meg. A vezérlők közt van egy PCI-os, illetve egy 3,5”-es és 5,25”-es bővítőhelyre szerelhető változat is. Az első, a Rheosmart PCI egy csatornát kezelhet 20 wattos teljesítményen. A Rheosmart 3 típus három csatornát vezérelhet, mindegyiken 30 wattos támogatással, míg a csúcsmodell, a Rheosmart 6 már 6 csatornával is elbír, ugyancsak 30 wattos teljesítménnyel csatornánként. Mindegyik működhet normál vagy PWN üzemmódban, az első esetben a felhasználó által választva meg a fordulatszámot, utóbbi esetben pedig az alaplap automatikus, hőmérséklet alapján szabályozva. A Rheosmart 6 ára derül ki egyelőre csak, ez 45 dollár körüli áron kapható majd meg.

Sunbeamtech Rheosmart PCI
Sunbeamtech Rheosmart PCI

Sunbeamtech Rheosmart 3 (és a belseje) [+]
Sunbeamtech Rheosmart 3 (és a belseje) [+]

Sunbeamtech Rheosmart 6 (és a belseje) [+]
Sunbeamtech Rheosmart 6 (és a belseje) [+]

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés