Hirdetés

Hasznos kiegészítők a hatékony házhűtéshez

Egy terméket már néhány hete bemutattunk az Aerocool X-Strike termékvonalából, amely egy játékosoknak szánt számítógépház volt. Most egy, akár a házhoz is használható kiegészítő jelent meg, a Strike-X ventilátorszabályzó. A két 5,25”-ös bővítőhelyet elfoglaló készülék különlegessége, hogy egy méretes érintőkijelzővel látták el, amin így nem csak követhetőek az egyes szenzorok és ventilátorok adatai, hanem rögtön szabályozni is lehet működésüket.A véletlen érintések ellen ez le is zárható, a háttérvilágítás pedig ki-be kapcsolható.

Az Aerocool X-Strike vezérlőjének piros változata [+]
Az Aerocool X-Strike vezérlőjének piros változata [+]

Öt légkavaró működését tudja figyelni egyszerre maximum 8 wattos (0,66 A 12 volton) csatornákon, került rá két 2.0-s USB aljzat és hang ki-, illetve bemenet is. Van túlmelegedés-jelző is, kinézetét tekintve pedig piros és fekete festésű változata is kapható lesz. A Strike-X vezérlő 54,9 eurós ajánlott fogyasztói áron lesz kapható, de már előrendelhető kedvezményesen 50,3 euróért.

És a fekete verzió [+]
És a fekete verzió [+]

A Prolimatech pedig két 140 mm-es ventilátorát dobta piacra, a Red Vortex 14 LED és a Blue Vortex 14 nevezetű légkavarókat. A házak vagy processzorok hűtésére használható kiegészítők 1000 rpm-es (±100 rpm) fordulatszámon üzemelnek, zajkeltésük pedig mindössze 18,1 dB(A) ekkor, légszállításuk viszont 87 cfm, ami nagyjából 146 m³/h-nak felel meg. A Red változat átlátszó piros lapátos és négy piros LED-et is tartalmaz, ellentétben a matt kék anyagú társával. A Prolimatech házhűtő ventilátorok 10 euróba kerülnek.

Prolimatech Blue Vortex 14 és Red Vortex 14 LED [+]
Prolimatech Blue Vortex 14 és Red Vortex 14 LED [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés