Hamarosan érkezik a Samsung Chromebook Plus (V2)

A Samsung bejelentette az új Chromebook Plust, ami egy Chrome OS-t használó, kettő-az-egyben típusú, tabletként is használható notebook.

A Samsung frissíti a Chromebook termékflottáját, mégpedig a Chromebook Plus második verziójával, amire finoman csak egy zárójeles V2 jelzéssel utalnak.

"Napjaink fogyasztói nem csupán szélesíteni szeretnék kommunikációs csatornáik medrét, de közben ki is akarják fejezni kreatív énjüket, bárhol is legyenek. Az új Samsung Chromebook Plus eleget tesz ennek az igénynek." – nyilatkozta Anna Cotton, a Samsung Electronics America elnökhelyettese és általános ügyvezető igazgatója. "Szerettünk volna számos okot adni a Chrome OS-t előnyben részesítő vásárlóknak, hogy az új Samsung Chromebook Plust válasszak, mivel kifejezetten olyan egyének számára terveztük, akik folyamatosan úton vannak - hogy igazodván tempójukhoz felvirágoztassuk kreativitásukat."


[+]

Ez mind jól hangzik, de lássuk a száraz tényeket; a masina anyaga nem csupán plasztik, de fémötvözeteket is felhasználtak a gyártás során. A váz 28,8 cm hosszú, 20,8 cm széles, és nagyjából 1,65 cm magas, benne pedig egy 1,5 GHz-en üzemelő, 2 MB L3 cache-sel ellátott Intel Celeron 3965Y processzor dolgozik, 4 GB integrált DDR3 memória és 32 GB eMMC tárhely társaságában. A képet az Intel HD Graphics 615-ös IGP küldi a 12,2"-es, Full HD felbontással rendelkező, 360 fokban forgatható, LED-es érintőkijelzőre, amihez a gyártó egy érintőtollat is mellékel. A toll 4096 szinten képes nyomási erőt megkülönböztetni, és ismeri a döntött használatot is.

A Samsung az új jövevényt két kamerával szerelte fel; az 1 megapixeles vigéc a megszokott helyen, a panel felső kávájának közepén pihen, míg a 13 megapixeles, automata fókuszos második kamera a billentyűzet felett nyert elhelyezést. A hálózati kapcsolatokról az IEEE 802.11ac-s Wi-Fi és a 4.0-ás Bluetooth gondoskodik, továbbá van rajta még két 5 Gbps-os USB-C és egy USB 3.0 port is. A hangok két 1,5 wattos hangszórón keresztül szólalnak meg, de természetesen a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozónak is maradt hely, és egy microSD szabványú memóriakártyákat támogató kártyaolvasót is kapunk majd pénzünkért.


[+]

A Samsung Chromebook Plus (V2) először a BestBuy-nál lesz elérhető, méghozzá június 24-től, 500 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés